ENGLISH
ОПШТИНСКИ ПРОЈЕКАТ
ИЗГРАДЊА ОДРЖИВИХ УСЛУГА, ПОСЛОВА И ОРГАНИЗАЦИЈА
navigacija


19. јануар 2015.
Жагубица
Асоцијација добила лиценцу!


Асоцијација за развој општине Жагубица данас је званично добила лиценцу за пружање услуге помоћ у кући! Тиме је пружен крајњи доказ квалитета рада Асоцијације у пружању услуге ПУК јер лиценца јесте гарант стручности, кредибилитета и поузданости организације и стручних радника у социјалној заштити.

Асоцијација је лиценцу стекла у постпупку доказивања и провере квалитета који се води пред ресорним министарством, поступку који у име министарства спроводи инспекција социјалне заштите. О томе можете више сазнати овде.

Лиценца је јавни документ потврде квалитета који до маја 2016 године морају добити сви пружаоци услуга социјалне заштите, без кога ће након тог рока имати забрану делатности. Лиценцу Асоцијације можете преузети овде.

Асоцијација је према нашим сазнањима једна од првих организација социјалне заштите које су добиле лиценцу за пружање услуге ПУК у Србији. Утолико је ово и значајнији резултат и за саму Асоцијацију и за пројекат ''Изградње одрживих услуга, послова и организација'' у целини.

<<< повратак на страну вести
Информације, ставови и мишљења приказани на овом сајту искључива су одговорност
Општине Жабари, Општине Жагубица, Центра за социјални рад Жабари, НВО ЦДЕР и Асоцијације за развој Општине Жагубица
и не одражавају нужно ставове Европске уније у Србији, која је финансијски подржала овај пројекат.